OVer ons

Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

Sinds 1984……

Het verhaal van Brand Automaten begint in 1984 als Willem Van Den Brand zijn eerste stappen in de Vending wereld zet. In de eerste jaren van het bedrijf worden er op diverse adressen in de kempen regio kauwgomballenautomaten en pindapotten geplaatst. Al snel groeit het regionale uit tot landelijk en zijn we vanaf de jaren 90 in echt elke provincie in Nederland te vinden. 

In de jaren daarna volgen de frisautomaten en snackautomaten die bij bedrijven, horeca, instellingen en zwembaden geplaatst worden. Met ongeveer een 500 adressen door heel Nederland en België Wordt er elke dag vanuit het oude pand in Valkenswaard uitgereden met diverse busjes volgeladen met frisdrank, snacks en non food artikelen.  

In- en verkoop van alle soorten verkoop automaten.

Vanaf 2011 is Bas Sesink werkzaam binnen het bedrijf. Al snel blijkt de combinatie van Bas en Willem erg goed te werken en langzaamaan wordt dan ook de weg vrijgemaakt om de zaak samen voort te zetten. 

In 2014 wordt de gehele snoep en fris exploitatie verkocht en begint Brand Automaten weer aan een nieuw hoofdstuk. Vanaf nu ligt de focus volledig op de verkoop en reparatie van Automaten. 

Uiteindelijk is Brand Automaten uitgegroeid tot een V.O.F. Onder leiding van Willem van den Brand en Bas Sesink is het bedrijf nog groter en veelzijdiger geworden dan wat het al was. 

Inmiddels heeft onze Willem zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt, en is hij het wat rustiger aan gaan doen. Zijn grootste hobby is automaten dus hij is nog steeds een aantal keer per week hier op het bedrijf te vinden, maar hij heeft het gehele bedrijf overgedragen aan Bas Sesink.

Die het nu nog verder wil laten groeien.

In- en verkoop van alle soorten verkoop automaten.

Er wordt meer gedaan aan ontwikkeling, service en het repareren van automaten. Daarnaast is er ook meer detail voor de ontwerpen die voor de klanten gemaakt worden en beginnen we ook met de ontwikkeling van een eigen automaat.  En zo gaat het steeds een stapje verder. Dit Natuurlijk niet zonder een geweldig team aan personeel dat elke dag voor u klaarstaat!   

Inmiddels heeft Willem zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt, en is hij het wat rustiger aan gaan doen. Zijn grootste hobby is automaten dus hij is nog steeds een aantal keer per week hier op het bedrijf te vinden, maar hij heeft het gehele bedrijf sinds 2020 overgedragen aan Bas Sesink. 

Onder leiding van Bas gaat dit bedrijf nog heel lang mee en blijft het zich ontwikkelen. Wij hopen dat wij nog eens 40 jaar lang bezig mogen zijn met onze hobby, Automaten verkopen, repareren en onderhouden. 

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?