Over Ons

Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

Over Ons

Al sinds 1984 verkopen, repareren, plaatsen, ontwerpen en modificeren we allerlei soorten automaten door de gehele Benelux. Van boerderijautomaat tot winkels compleet ingericht met automaten. We werken met een ervaren team mensen, samen goed voor meer dan 50 jaar technische ervaring, op het gebied van automaten.

Wat in 1984 begon met het plaatsen van snoep en frisdrankautomaten, kauwgomballen en pindapotten in Brabant en Limburg groeide in enkele jaren tot een volwaardige exploitatie in zowel binnen als buitenland.

Begin jaren 90 werd er ook begonnen met het repareren en verkopen van allerlei soorten verschillende automaten waar we ons vanaf dat moment verder in zijn gaan specialiseren.

In- en verkoop van alle soorten verkoop automaten.

Bij Brand Automaten streven we erna om voor elke klant een geschikte automaat met bijpassende verkoopsysteem te vinden. Met ons ruime ervaringen weten we hoe belangrijk het is om de juiste automaat voor u te vinden en de bijpassende service te verlenen, zeker ook na de aankoop van uw automaat. U krijgt bij ons dan ook garantie op uw reparatie en automaat, zowel nieuw als refurbished.

Bij ons kunt u terecht voor boerderijautomaten, vriesautomaten, snack en frisdrankautomaten, koffie, non- food en surpriseautomaten.

Op het gebied van techniek kunnen we veel naar uw wens maken.

Neem eens een kijkje op onze Portfoliopagina. Daar vindt u enkele speciale projecten die we door de jaren heen hebben gerealiseerd voor klanten. Wilt u advies over mogelijkheden voor uw verkoop punt? Neem contact met ons op of kom eens kijken in onze showroom in Bergeijk.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?