Vendo Global Drink 6 en 9

Te bestellen in 2 verschillende Designs
Ook Verkrijgbaar in Outdoor modellen

Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

Presentatie

De ruime en helder verlichte vitrine zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid van de producten. Een innovatief toetsenbord met uitgebreide mogelijkheden en helder verlichte cijfertoetsen zorgt voor een optimaal gebruiksgemak in zowel lichte als donkere omgevingen.

Veelzijdig

De automaat is geschikt voor de verkoop van alle type frisdrankverpakkingen zoals: petfles, glas, blik, en tetrapak. Door middel van lades is de automaat gemakkelijk en snel bij te vullen volgens het FIFO-principe. De producten worden met een lift voorzichtig maar snel rechtop naar de uitgiftebak gebracht. Door het speciaal ontwikkelde energiemanagement systeem heeft de automaat een zeer laag energieverbruik. Het uitgifte-controlesysteem zorgt ervoor dat de klant het juiste product ontvangt, indien van toepassing zijn geld terugkrijgt of een andere keuze kan maken indien een product onverhoopt niet wordt geleverd.

Boederij Automaat Crane 432

Unieke kenmerken

 • Geschikt voor flessen (pet en glas) en tetrapak.
 • Uitgifte-controlesysteem (de klant is nooit zijn geld kwijt).
 • Gepatenteerde snelle en schokvrije productuitgifte in minder dan 8 seconde.
 • Makkelijk te onderhouden door uitneembare productvakken.
 • Grote glasplaat voor optimale product presentatie.
 • Standaard milieuvriendelijke Ledverlichting.

Overige kenmerken

 • Geschikt voor alle betaalsystemen.
 • First-in-first-out principe.
 • Per selectie 5-7 producten.
 • Anti-diefstal constructie van de productafgifte en het geldsysteem
 • Looptekst voor reclamedoeleinden en bedieningsinstructie.
 • Uitgerust met milieuvriendelijke componenten.
 • Tweevoudige geïsoleerde ruit
 • Zeer gebruiksvriendelijk.

Betaalsystemen

Wij hebben 2 betaalsystemen die wat uitleg nodig hebben. En dat is de OTI contactloosbetalen en de Valina contactloos betalen en pinnen.

OTI Contactloos betalen

De werking van het OTI contactloos betaalsysteem werkt als volgt: De aankoop van de hardware is eenmalig €800,- euro hierbij zitten ook de inbouw en aansluitkosten van het contactloos betaalsysteem. U heeft dan een basis abonnement wat €10,- per maand kost. Ook is er een uitgebreid abonnement met telemetrie wat €15,- per maand kost. Hierbij kunt u de automaat als het ware real time volgen. Zo ziet u makkelijk en snel welke vakken leeg zijn, en wanneer het tijd is om weer aan te vullen. Het abonnement moet u zien als een soort van internetabonnement wat ervoor zorgt dat de automaat altijd en overal bereik heeft. Daarnaast heeft u een fee van 4 % over de omzet waarbij alle kosten, zoals bank en transactiekosten bij in zitten. U krijgt elke week uw geld overgemaakt op een vaste dag en de factuur van 4% krijgt u achteraf.

 

Valina Contactloos betalen en Pinnen

Met de VALINA loop je echt nooit tegen beperkingen aan. Deze betaalterminal ondersteunt alle betaalmethodes. Iedere vorm van mobiele betalingen, maar ook alle kaartbetalingen, zoals PIN, contactloos, creditcards en zelfs loyalty -passen

Dit systeem kan op alle automaten in of opgebouwd worden alleen als deze zijn voorzien met het MDB systeem. Als dit niet op uw automaat aanwezig is, kunnen wij bekijken of dit wel mogelijk is. Ook heeft u een LAN- aansluiting nodig. Voor het aanschaffen van de hardware betaald u éénmalig €1475,-. Bij dit systeem hoort ook een abonnement voor het realiseren van de dataoverdracht. Onderhoud en internet abonnement €15, – Per maand. Pincontract afhankelijk van uw Bank tussen €3,50 en €5,50. Kosten per transactie €5,5 cent. Dit maakt het verschil tussen Oti en Valina dat het bij Valina niet uit maakt wat u verkoopt iets van €1,- of €1000,- u betaald €5,5 cent per transactie. Bij Oti betaald u de fee over de gemaakte omzet.

Capaciteit

Model

 

GD Design 6

GD Design 9

Aantal Selecties

 

6

9

Aantal lades

 

Standaard 5/ max. 7

Standaard 5/ max. 7

Aantal selecties

 

Standaard 30/ max. 42

Standaard 45/ max. 63

Maximale capaciteit 0,33 L. Blik

 

336

504

Maximale capaciteit 0,5 L. PET-fles

 

240

360

Specificaties

Model

 

DG Design 6

GD Design 9

Afmetingen

Hoogte:

183 cm

183 cm

 

Breedte:

94 cm

122 cm

 

Diepte:

84,5 cm

84,5 cm

Gewicht

 

275 kg

340 kg

Aansluiting

 

230 V./50 HZ.

230 V. / 50 HZ.

Aansluitwaarde

 

800 W.

800 W.

Energielabel

 

A

A++

Koeling

 

CFK-Vrij

CFK-Vrij

Waar u rekening mee kunt houden:

 • Garantie voorwaarden. bij nieuwe aankopen krijgt u 1 jaar garantie. Bij gebruikte aankopen krijgt u 3 maanden garantie.
 • De betaling dient voor 50% voor aflevering te zijn voldaan. De resterende 50% dient binnen 14 dagen na aflevering te zijn voldaan.
 • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, Transport en plaatsingskosten. Transport te berekenen vanaf Loo 16c Bergeijk tot aan bezorgadres. Zie onze algemene voorwaarden voor prijzen.
 • Lees altijd goed onze algemene voorwaarden door. Hier kunt u alles terug vinden over o.a. service tarieven, transport en plaatsingskosten, garantie voorwaarden enz.
 • Let op de afmetingen van de automaten. U bent zelf verantwoordelijk of de automaat op de gewenste plek geplaatst kan worden. Houd hierbij ook rekening met de doorgang naar de gewenste ruimte toe.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?