RNG Foodtracker

Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

De foodtracker

De foodtracker is misschien wel de meest veelzijdige automaat die wij hebben. Dit is een heel andere automaat dan een trommel automaat of vakken automaat. Door de veelzijdigheid van deze automaat kunt u er allerlei verschillende producten in verkopen. Broden, potjes zuivel, kaas tot aan flessen toe.  Je kunt de flessen zuivel recht op verkopen zodat deze ook mooi gepresenteerd worden naar de klant.

De werking

De Foodtracker is een heel gebruiksvriendelijk automaat alles is vrij gemakkelijk in te stellen. En hij is inmiddels al een aantal jaren geheel door ontwikkeld. Hierdoor zitten er vrijwel geen fouten meer in deze automaat. 

De automaat werkt met rupsbanden en er kunnen maar liefst 106 bakjes aardbeien in of 200 flessen zuivel om maar een voorbeeld te geven. De rupsbanden brengen het product naar de lift en die stuurt het uit naar het uitgifteluik. Mooi om te zien en het werkt ook perfect. De automaat is diep gekoeld tot 2 graden en kan ook verwarmen tot 40 graden.

Boederij Automaat Crane 432

OTI Contactloos betalen

De werking van het OTI contactloos betaalsysteem werkt als volgt: De aankoop van de hardware is eenmalig €790,- euro hierbij zitten ook de inbouw en aansluitkosten van het contactloos betaalsysteem. U heeft dan een basis abonnement wat €11,- per maand kost. Ook is er een uitgebreid abonnement met telemetrie wat €16,50 per maand kost. Hierbij kunt u de automaat als het ware real time volgen. Zo ziet u makkelijk en snel welke vakken leeg zijn, en wanneer het tijd is om weer aan te vullen. Het abonnement moet u zien als een soort van internetabonnement wat ervoor zorgt dat de automaat altijd en overal bereik heeft. Daarnaast heeft u een fee van 4 % over de omzet waarbij alle kosten, zoals bank en transactiekosten bij in zitten. U krijgt elke week uw geld overgemaakt op een vaste dag en de factuur van 4% krijgt u achteraf.

 

Valina Contactloos betalen en Pinnen

Met de VALINA loop je echt nooit tegen beperkingen aan. Deze betaalterminal ondersteunt alle betaalmethodes. Iedere vorm van mobiele betalingen, maar ook alle kaartbetalingen, zoals PIN, contactloos, creditcards en zelfs loyalty -passen

Dit systeem kan op alle automaten in of opgebouwd worden alleen als deze zijn voorzien met het MDB systeem. Als dit niet op uw automaat aanwezig is, kunnen wij bekijken of dit wel mogelijk is. Ook heeft u een LAN- aansluiting nodig. Voor het aanschaffen van de hardware betaald u éénmalig €1475,-. Bij dit systeem hoort ook een abonnement voor het realiseren van de dataoverdracht. Onderhoud en internet abonnement €15, – Per maand. Pincontract afhankelijk van uw Bank tussen €3,50 en €5,50. Kosten per transactie €5,5 cent. Dit maakt het verschil tussen Oti en Valina dat het bij Valina niet uit maakt wat u verkoopt iets van €1,- of €1000,- u betaald €5,5 cent per transactie. Bij Oti betaald u de fee over de gemaakte omzet.

Capaciteit

Model

Foodtracker

Aantal etages

4 tot 7 etages

Maximaal aantal selecties per etage 

Geheel product afhankelijk

Maximale product hoogte 

25 cm

Specificaties

Model

 

Foodtracker

Afmetingen

Hoogte:

193 cm

 

Breedte:

117 cm

 

Diepte:

78 cm

Gewicht

 

Waar u rekening mee kunt houden:

  • Garantie voorwaarden. bij nieuwe aankopen krijgt u 1 jaar garantie. Bij gebruikte aankopen krijgt u 3 maanden garantie.
  • De betaling dient voor 50% voor aflevering te zijn voldaan. De resterende 50% dient binnen 14 dagen na aflevering te zijn voldaan.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, Transport en plaatsingskosten. Transport te berekenen vanaf Loo 16c Bergeijk tot aan bezorgadres. Zie onze algemene voorwaarden voor prijzen.
  • Lees altijd goed onze algemene voorwaarden door. Hier kunt u alles terug vinden over o.a. service tarieven, transport en plaatsingskosten, garantie voorwaarden enz.
  • Let op de afmetingen van de automaten. U bent zelf verantwoordelijk of de automaat op de gewenste plek geplaatst kan worden. Houd hierbij ook rekening met de doorgang naar de gewenste ruimte toe.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?