RNG Farmshopper

Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

Presentatie

De Farmshopper is een ontzettend fijne, makkelijk werkende en betrouwbare automaat.
Het is een vakkenautomaat die geheel met een cloudsysteem werkt. U kunt eigenlijk alles op uw telefoon regelen, behalve het vullen natuurlijk. Er zit een mooi groot touchscreenscherm in met afbeeldingen van de producten. Erg leuk om te zien en het werkt voor uw klanten ook heel Handig.

De werking

De automaat heeft standaard 42 vakken maar u kunt ook grotere vakken laten maken. De automaat wordt standaard met Nayax contactloos betaal systeem geleverd.

Met de Farmshopper kunt u eigenlijk geen slechte aankoop doen. Het beschikt over de nieuwste snufjes, ziet er qua uiterlijk geweldig imposant uit. Hij is volledig te Wrappen naar eigen keuze. En met de Ledverlichting springen uw producten de automaat uit.

Farmshopper 356

OTI Contactloos betalen

De werking van het OTI contactloos betaalsysteem werkt als volgt: De aankoop van de hardware is eenmalig €790,- euro hierbij zitten ook de inbouw en aansluitkosten van het contactloos betaalsysteem. U heeft dan een basis abonnement wat €11,- per maand kost. Ook is er een uitgebreid abonnement met telemetrie wat €16,50 per maand kost. Hierbij kunt u de automaat als het ware real time volgen. Zo ziet u makkelijk en snel welke vakken leeg zijn, en wanneer het tijd is om weer aan te vullen. Het abonnement moet u zien als een soort van internetabonnement wat ervoor zorgt dat de automaat altijd en overal bereik heeft. Daarnaast heeft u een fee van 4 % over de omzet waarbij alle kosten, zoals bank en transactiekosten bij in zitten. U krijgt elke week uw geld overgemaakt op een vaste dag en de factuur van 4% krijgt u achteraf.

 

Valina Contactloos betalen en Pinnen

Met de VALINA loop je echt nooit tegen beperkingen aan. Deze betaalterminal ondersteunt alle betaalmethodes. Iedere vorm van mobiele betalingen, maar ook alle kaartbetalingen, zoals PIN, contactloos, creditcards en zelfs loyalty -passen

Dit systeem kan op alle automaten in of opgebouwd worden alleen als deze zijn voorzien met het MDB systeem. Als dit niet op uw automaat aanwezig is, kunnen wij bekijken of dit wel mogelijk is. Ook heeft u een LAN- aansluiting nodig. Voor het aanschaffen van de hardware betaald u éénmalig €1475,-. Bij dit systeem hoort ook een abonnement voor het realiseren van de dataoverdracht. Onderhoud en internet abonnement €15, – Per maand. Pincontract afhankelijk van uw Bank tussen €3,50 en €5,50. Kosten per transactie €5,5 cent. Dit maakt het verschil tussen Oti en Valina dat het bij Valina niet uit maakt wat u verkoopt iets van €1,- of €1000,- u betaald €5,5 cent per transactie. Bij Oti betaald u de fee over de gemaakte omzet.

Capaciteit

Model

Farmshopper

Aantal vakken

Maximaal 42 vakken

Aanpassingen

Vakken zijn te vergroten. Dan heeft u wel minder vakken  

Maximale product hoogte

15 cm hoog

Specificaties

Model

 

Farmshopper

Afmetingen

Hoogte:

208 cm

 

Breedte:

168 cm

 

Diepte:

72 cm

Gewicht

 

285 kg

Waar u rekening mee kunt houden:

  • Garantie voorwaarden. bij nieuwe aankopen krijgt u 1 jaar garantie. Bij gebruikte aankopen krijgt u 3 maanden garantie.
  • De betaling dient voor 50% voor aflevering te zijn voldaan. De resterende 50% dient binnen 14 dagen na aflevering te zijn voldaan.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, Transport en plaatsingskosten. Transport te berekenen vanaf Loo 16c Bergeijk tot aan bezorgadres. Zie onze algemene voorwaarden voor prijzen.
  • Lees altijd goed onze algemene voorwaarden door. Hier kunt u alles terug vinden over o.a. service tarieven, transport en plaatsingskosten, garantie voorwaarden enz.
  • Let op de afmetingen van de automaten. U bent zelf verantwoordelijk of de automaat op de gewenste plek geplaatst kan worden. Houd hierbij ook rekening met de doorgang naar de gewenste ruimte toe.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?