Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

Presentatie

De Fas 6000 is echt een prachtige automaat. Met zijn zwart met grijze uiterlijk ziet deze automaat er super sjiek uit.

De ledverlichting zorgt dat uw producten goed naar voren komen.

En de trommel is aan te passen naar uw product waardoor deze ook super strak in de presentatie staan.

Om de automaat helemaal af te maken en naar eigen stijl. Is het mogelijk uw logo of gewenste afbeelding aan de onderzijde van de automaat te wrappen.

Gegarandeerd succes

Met de Fas 6000 heeft u gegarandeerd succes.
De automaat heeft 8 etages met maar liefst 64 keuze vakken.
Wat deze automaat zo geschikt maakt voor boerderij, kantine of non-food artikelen is dat deze instelbaar is op first in first out maar ook op shopper.

Op deze manier kunt u zelf kiezen of uw klanten hun eigen product mogen kiezen. Of het eerst gevulde product moeten nemen. Zo heeft u minimaal product verlies.

De automaat is eenvoudig bedienbaar waardoor het voor u maar ook voor uw klanten makkelijk werkt.

 

Betaalsystemen

Wij hebben 2 betaalsystemen die wat uitleg nodig hebben. En dat is de OTI contactloosbetalen en de Valina contactloos betalen en pinnen.

Boederij Automaat Crane 432

OTI Contactloos betalen

De werking van het OTI contactloos betaalsysteem werkt als volgt: De aankoop van de hardware is eenmalig €790,- euro hierbij zitten ook de inbouw en aansluitkosten van het contactloos betaalsysteem. U heeft dan een basis abonnement wat €11,- per maand kost. Ook is er een uitgebreid abonnement met telemetrie wat €16,50 per maand kost. Hierbij kunt u de automaat als het ware real time volgen. Zo ziet u makkelijk en snel welke vakken leeg zijn, en wanneer het tijd is om weer aan te vullen. Het abonnement moet u zien als een soort van internetabonnement wat ervoor zorgt dat de automaat altijd en overal bereik heeft. Daarnaast heeft u een fee van 4 % over de omzet waarbij alle kosten, zoals bank en transactiekosten bij in zitten. U krijgt elke week uw geld overgemaakt op een vaste dag en de factuur van 4% krijgt u achteraf.

 

Valina Contactloos betalen en Pinnen

Met de VALINA loop je echt nooit tegen beperkingen aan. Deze betaalterminal ondersteunt alle betaalmethodes. Iedere vorm van mobiele betalingen, maar ook alle kaartbetalingen, zoals PIN, contactloos, creditcards en zelfs loyalty -passen

Dit systeem kan op alle automaten in of opgebouwd worden alleen als deze zijn voorzien met het MDB systeem. Als dit niet op uw automaat aanwezig is, kunnen wij bekijken of dit wel mogelijk is. Ook heeft u een LAN- aansluiting nodig. Voor het aanschaffen van de hardware betaald u éénmalig €1475,-. Bij dit systeem hoort ook een abonnement voor het realiseren van de dataoverdracht. Onderhoud en internet abonnement €15, – Per maand. Pincontract afhankelijk van uw Bank tussen €3,50 en €5,50. Kosten per transactie €5,5 cent. Dit maakt het verschil tussen Oti en Valina dat het bij Valina niet uit maakt wat u verkoopt iets van €1,- of €1000,- u betaald €5,5 cent per transactie. Bij Oti betaald u de fee over de gemaakte omzet.

Capaciteit

Model

 

Fas 6000

Aantal etages

 

8 etages

Maximaal aantal selecties per etage

 

6 grote vakken te verkleinen tot 24

Maximale product hoogte

 

11 cm

Specificaties

Model

 

Fas 6000

Afmetingen

Hoogte:

 183 cm

 

Breedte:

91 cm

 

Diepte:

79 cm

Gewicht

 

315 kg

Waar u rekening mee kunt houden:

  • Garantie voorwaarden. bij nieuwe aankopen krijgt u 1 jaar garantie. Bij gebruikte aankopen krijgt u 3 maanden garantie.
  • De betaling dient voor 50% voor aflevering te zijn voldaan. De resterende 50% dient binnen 14 dagen na aflevering te zijn voldaan.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, Transport en plaatsingskosten. Transport te berekenen vanaf Loo 16c Bergeijk tot aan bezorgadres. Zie onze algemene voorwaarden voor prijzen.
  • Lees altijd goed onze algemene voorwaarden door. Hier kunt u alles terug vinden over o.a. service tarieven, transport en plaatsingskosten, garantie voorwaarden enz.
  • Let op de afmetingen van de automaten. U bent zelf verantwoordelijk of de automaat op de gewenste plek geplaatst kan worden. Houd hierbij ook rekening met de doorgang naar de gewenste ruimte toe.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?