Crane 432 – Shopper2
Refurbished

Groot aanbod automaten

Voor elke klant een geschikte automaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Door de gehele Benelux

Altijd garantie op uw automaat

Presentatie

De Ruime en heldere vitrine zorgt voor een betere zichtbaarheid. Door de ruit aan de voorzijde, de hoge vakken van 13 cm en dit in combinatie met de ledverlichting springen de producten als het ware uit de vitrine.

Ook het strakke design van de Crane 432 in combinatie met de eventuele bestickering is een aanvulling binnen uw bedrijf.

Veelzijdig

De Crane 432 is perfect om verse producten mee aan te bieden. Dit kan brood zijn, maar bijvoorbeeld ook groenten. Deze boerderijautomaat is zowel nieuw als refurbished te koop. Door de hoge uitgiftevakken is de Crane 432 zeer geschikt voor de verkoop van bijvoorbeeld bakjes aardbeien en kersen. Daarnaast wordt de Crane 432 door veel bakkers ingezet voor de verkoop van hun versgebakken brood en gebak. De automaat is uitgerust met de modernste technieken. Zo is de automaat standaard voorzien van een temperatuurbeveiliging die de versheid van uw producten garandeert. De Crane 432 heeft (afhankelijk van de grootte van de producten) een verkoopcapaciteit tot 225 producten.

Betaalsystemen

Wij hebben 2 betaalsystemen die wat uitleg nodig hebben. En dat is de OTI contactloosbetalen en de Valina contactloos betalen en pinnen.

Boederij Automaat Crane 432

OTI Contactloos betalen

De werking van het OTI contactloos betaalsysteem werkt als volgt: De aankoop van de hardware is eenmalig €790,- euro hierbij zitten ook de inbouw en aansluitkosten van het contactloos betaalsysteem. U heeft dan een basis abonnement wat €11,- per maand kost. Ook is er een uitgebreid abonnement met telemetrie wat €16,50 per maand kost. Hierbij kunt u de automaat als het ware real time volgen. Zo ziet u makkelijk en snel welke vakken leeg zijn, en wanneer het tijd is om weer aan te vullen. Het abonnement moet u zien als een soort van internetabonnement wat ervoor zorgt dat de automaat altijd en overal bereik heeft. Daarnaast heeft u een fee van 4 % over de omzet waarbij alle kosten, zoals bank en transactiekosten bij in zitten. U krijgt elke week uw geld overgemaakt op een vaste dag en de factuur van 4% krijgt u achteraf.

 

Valina Contactloos betalen en Pinnen

Met de VALINA loop je echt nooit tegen beperkingen aan. Deze betaalterminal ondersteunt alle betaalmethodes. Iedere vorm van mobiele betalingen, maar ook alle kaartbetalingen, zoals PIN, contactloos, creditcards en zelfs loyalty -passen

Dit systeem kan op alle automaten in of opgebouwd worden alleen als deze zijn voorzien met het MDB systeem. Als dit niet op uw automaat aanwezig is, kunnen wij bekijken of dit wel mogelijk is. Ook heeft u een LAN- aansluiting nodig. Voor het aanschaffen van de hardware betaald u éénmalig €1475,-. Bij dit systeem hoort ook een abonnement voor het realiseren van de dataoverdracht. Onderhoud en internet abonnement €15, – Per maand. Pincontract afhankelijk van uw Bank tussen €3,50 en €5,50. Kosten per transactie €5,5 cent. Dit maakt het verschil tussen Oti en Valina dat het bij Valina niet uit maakt wat u verkoopt iets van €1,- of €1000,- u betaald €5,5 cent per transactie. Bij Oti betaald u de fee over de gemaakte omzet.

Capaciteit

Model   Crane 432
Aantal etages   9 etages
Maximaal aantal selecties per etage   5 grote vakken te verkleinen tot 24 vakken
Maximale product hoogte   13 cm

Specificaties

Model

 

Crane 432

Afmetingen

Hoogte:

183 cm

 

Breedte:

97 cm

 

Diepte:

79 cm

Gewicht

 

325 kg

Waar u rekening mee kunt houden:

  • Garantie voorwaarden. bij nieuwe aankopen krijgt u 1 jaar garantie. Bij gebruikte aankopen krijgt u 3 maanden garantie.
  • De betaling dient voor 50% voor aflevering te zijn voldaan. De resterende 50% dient binnen 14 dagen na aflevering te zijn voldaan.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, Transport en plaatsingskosten. Transport te berekenen vanaf Loo 16c Bergeijk tot aan bezorgadres. Zie onze algemene voorwaarden voor prijzen.
  • Lees altijd goed onze algemene voorwaarden door. Hier kunt u alles terug vinden over o.a. service tarieven, transport en plaatsingskosten, garantie voorwaarden enz.
  • Let op de afmetingen van de automaten. U bent zelf verantwoordelijk of de automaat op de gewenste plek geplaatst kan worden. Houd hierbij ook rekening met de doorgang naar de gewenste ruimte toe.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen?